Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 41χρονης ημεδαπής για τις δύο κλοπές

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, δύο (2) κλοπές που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο σε περιοχή της Καστοριάς και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 41χρονης ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, την 19-08-2020 πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, η 41χρονη από κοινού με άγνωστη γυναίκα, αφού πλησίασαν δυο ημεδαπές, ηλικίας 73 και 80 ετών, στον αύλειο χώρο της οικίας της 80χρονης, κατάφεραν προφασιζόμενες γνωριμία με οικεία τους πρόσωπα και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, να αφαιρέσουν από το λαιμό τους, από μία (1) χρυσή αλυσίδα. Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή.

Από το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί της 41χρονης, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή της και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.