Αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα σχολεία αλλά και τα φροντιστήρια. Ένας από τους εκπροσώπους του φροντιστηρίου Πράξη και Θεωρία ο Στέφανος Λαμπρακάκης,  μίλησε σήμερα στο star-fm και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, για την καινούργια σχολική χρονιά .

  • Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο το φροντιστήριο πώς θα λειτουργήσει;

Όπως και στο διάστημα της καραντίνας, έτσι και τώρα είμαστε προετοιμασμένοι να λειτουργήσουμε σύμφωνα πάντα με τα νέα δεδομένα, τους κανόνες και τις συνθήκες που επικρατούν. Ως μέλη του συλλόγου του ΟΕΦΕ η ενημέρωση για τυχόν αλλαγές είναι άμεση και η εφαρμογή των κανόνων αυστηρή.

  • Τι μέτρα προστασίας έχετε πάρει εσείς;

Τα μέτρα προστασίας που έχουμε πάρει είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των νέων αναγκών λόγω πανδημίας όπως απολύμανση των χώρων, διαμόρφωση των αιθουσών, ολιγομελή τμήματα και άλλα μέτρα που επιβάλλονται από το νόμο.

  • Με τι τρόπο θα κάνετε τα μαθήματα;

Τα μαθήματα θα γίνονται δια  ζώσης και όποτε χρειάζεται εξ αποστάσεως, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του Υπουργείου. Άλλωστε έχουμε εξοπλιστεί με ψηφιακή πλατφόρμα και μέσω ειδικής εφαρμογής θα μπορεί να πραγματοποιείται τόσο το μάθημα όσο και  η διαρκή ενημέρωση των γονέων για την απόδοση των μαθητώνκαι οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστεί ο μαθητής ή ο γονέας.

  • Ποιο είναι καλύτερο το δια ζώσης ή το εξ αποστάσεως μάθημα;

Εννοείται πως η κανονικότητα των μαθημάτων όπως ακολουθούσαμε μέχρι τώρα αφορούσε το δια ζώσης μάθημα αλλά η καινούργια πραγματικότητα μας επιβάλλει το εξ αποστάσεως μάθημα, το οποίο όμως προσαρμόσαμε έτσι ώστε να γίνεται το ίδιο αποδοτικό με το δια ζώσης και ίσως και καλύτερο.

  • Πέρυσι κάνατε κάποια σεμινάρια στήριξη του μαθητή, φέτος θα κάνετε ;

Ναι θα γίνουν και φέτος 4 σεμινάρια, επαγγελματικού προσανατολισμού, ορθής διαχείρισης χρόνου και άγχους και  αποδοτικής μελέτης. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούνε εξ αποστάσεως μέσω ειδικής εφαρμογής.Το πρόγραμμά τους  θα  ανακοινωθεί προσεχώς.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η πραγματοποίηση των σεμιναρίων αυτών  θα γίνει, σε συνεργασία με τον κύριο Στρατηγάκη, με τον οποίο  συνεργαζόμαστε όλη τη χρονιά . Μέσω της ιστοσελίδας μας, με τον κωδικό που παίρνουν τα παιδιά από εμάς, μπορεί να ενημερωθεί ο μαθητής για οποιαδήποτε πληροφορία, για σχολές , βάσεις κ.α.

Και κατέληξε: Το φροντιστήριο Πράξη και Θεωρία είναι πάντα δίπλα στους μαθητές του και  τους γονείς που μας εμπιστεύονται. Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκεφτείτε Κ. Ταλιαδούρη 33 ή να επικοινωνήστε στο 24620-87398 ή με email στο praxi_theoria@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.