Μετά το μήνυμα για την διπλή επιτυχία της Ελένης Κουτσαλιάρη, ο Γιώργος Δασταμάνης, έστειλε τις εξής ευχές:

Ελπιδοφόρα για το μέλλον του Γρεβενιώτικου Αθλητισμού ήταν η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της Πάτρας καθώς η παρουσία τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ ήταν ξεχωριστή, δυναμική και με πολλές επιτυχίες.

Το ασημένιο μετάλλιο της Ιωάννας Ζάκκα στο άλμα εις ύψος, η δεύτερη θέση του εκ Δεσκάτης Χρήστου Κοτίτσα στα 800 μέτρα, το χάλκινο μετάλλιο της Ιωάννας Πέτρου στα 3000 μέτρα στίπλ γυναικών αλλά και το χρυσό που κατέκτησε η ίδια στην κατηγορία Κ23, η τρίτη θέση του Θεόδωρου Μηνασίδη στον ακοντισμό και η έκτη θέση της Ελένης Τζήκα στη σφαιροβολία αποτελούν μία σειρά διακρίσεων που κρατούν συνεχώς τον τόπο μας εντός του χάρτη του κλασικού αθλητισμού.



Διακρίσεις που αξίζουν του σεβασμού και του θαυμασμού μας γιατί μας ανυψώνουν ηθικά και μας ανατάσσουν ψυχικά, προσφέροντας ταυτόχρονα και απλόχερα σε όλους τους Γρεβενιώτες και τις Γρεβενιώτισσες την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο. Για ένα πιο φωτεινό αύριο μέσα στους τωρινούς καιρούς που ζούμε, οι οποίοι παραμένουν αρκετά δύσκολοι και δυστυχώς ιδιαίτερα απρόβλεπτοι.

Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.