Με την πρώτη θέση στις αποσκευές της επέστρεψε η ομάδα νεανίδων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου από το τουρνουά βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 20 έως την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020. Μια πρώτη θέση που δεν είναι αρκετή να της χαρίσει και την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αφού η ομάδα του Πιερικού που ισοβάθμησε μαζί της στην πρώτη θέση, πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο με καλύτερη διαφορά πόντων.
Στους τελευταίους της αγώνες ως Κεραυνός Αγίου Γεωργίου, αφού από τη νέα χρονιά ο ιστορικός Σύλλογος παύει την λειτουργία του, η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα ματς που έδωσε, σκορπίζοντας χαμόγελα σε παράγοντες, γονείς και παίχτριες .

Για την ιστορία, ΠΑΣ Γιάννινα – Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών 49-58.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 7-13, 20-29, 34-39, 49-58.
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: (Δ. Βακουφτσή – Αντ. Καραγιάννης): Ελένη Ντόνα, Αναστασία Τζημορώτα 15, Ελένη Παπαδημητρίου, Στέλλα Τσιαρσιώτη 11, Εύα Λιακοπούλου, Κωνσταντίνα Δαδάλη 11, Χριστίνα Θεοδώρου 19, Ελένη Φάρρου, Σοφία Ασλανίδου 2.

Η τελική βαθμολογία
Πιερικός Αρχέλαος 7
Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών 7
Αστέρας Καβάλας 6
ΠΑΣ Γιάννινα 6
Ολύμπια Λάρισας 4



Μετά τον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα η συγκίνηση ήταν διάχυτη και δεν έλειψαν και τα δάκρυα, αφού μια πολυετής επιτυχημένη πορεία έφτανε στο τέλος της.
Η προπονήτρια Δήμητρα Βακουφτσή, ο βοηθός προπονητή Αντώνης Καραγιάννης, οι παίκτριες της αποστολής Ελένη Φάρρου, Χριστίνα Θεοδώρου, Κωνσταντίνα Δαδαλή, Αναστασία Τζημορώτα, Εύα Λιακοπούλου, Στέλλα Τσιαρσιώτη, Σοφία Ασλανίδου, Ελένη Παπαδημητρίου και Ελένη Ντόνα, έδωσαν υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν την πορεία που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια, βρήκε στέγη στον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου και θα συνεχίσει στην φιλόξενη παρέα του Πρωτέα Γρεβενών.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.