Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Ειδική μέριμνα» για τη Δυτική Μακεδονία εξασφάλισε ο κ. Κασαπίδης στη συνάντηση του με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

24 Ιουλίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Την «ειδική μέριμνα» του Υπουργείου Εσωτερικών για τη Δυτική Μακεδονία εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, χθες, Τετάρτη 22/07/20, στην Αθήνα.

Κατά τη γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον υπουργό, ο κ. Κασαπίδης ζήτησε, επιπλέον, προτεραιότητα για όλους τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με σκοπό την άμεση στήριξη της δοκιμαζόμενης τοπικής κοινωνίας.

Ο Υπουργός από την πλευρά του δεσμεύτηκε για την ένταξη κατά προτεραιότητα της Π.Δ.Μ. και των Δήμων της σε όλες τις δράσεις και τα προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών και παράλληλα γνωστοποίησε ότι θα επισκεφθεί την Περιφέρειά μας κατά τα τέλη Αυγούστου.

This entry was posted on Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2020 at 08:44 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply