Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι νεανίδες του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.


Μετά από ένα αμφίρροπο, όπως αναμενόταν, ντέρμπι και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά και με πολλές εναλλαγές στο σκορ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε ( 20-16 ).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε και με τις δύο ομάδες να αναζητούν λύσεις μέσα και έξω από τα 6,75 . Έκλεισε το ημίχρονο με ελαφρύ προβάδισμα του Κεραυνού 32-31.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Καβάλας μπήκε πιο δυνατά έχοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις και σε συνδυασμό με τις κακές επιθετικά επιλογές της ομάδας μας ( η Καβάλα προηγήθηκε μέχρι και με 9 πόντους ) , κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με την ομάδα της Καβάλας να έχει πάρει προβάδισμα ( 46-48 ).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στο ματς με ένα καταιγισμό τριών πόντων αλλά και με σπουδαία άμυνα κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα ( 63-56 ).

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας τόσο για το ήθος τους όσο για την εξαιρετική αγωνιστική σου συμπεριφορά.

Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας που έδειξαν για ακόμα μια φορά το πάθος τους και κατάφεραν να αντεπεξέλθουν σε τόσο δυνατό ματς.

Ο επόμενος αγώνας είναι με την Ολυμπία Λάρισας σήμερα στις 5:30 το απόγευμα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γρεβενών

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδω




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.