Φωτογραφία αρχείου

Με δεδομένο ότι ο Κοροναϊός είναι ακόμα εδώ και ίσως να είναι για πολύ, αλλά και η ύπαρξη της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´είναι αναγκαία, ίσως παρά ποτέ, πάντα βέβαια σε γραμμές παράλληλες για να μην συναντηθούν, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη πλέον αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Καλοκαιριού.

Σας καλούμε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 8 μ.μ. στο καινούριο κατάστημα ´´ Τα Κοτόπουλα του Τάκη ´´, στην Πλατεία Εθνομάρτυρος Αιμιλιανού.

Σε μια συνάντηση αλλιώτικη από τις άλλες, μετά πολλούς μήνες απο την ακύρωση προγραμματισμένων εκδηλώσεων λόγω πανδημίας, κρατώντας όμως τις αποστάσεις και λαμβάνοντας τα επιβεβλημένα μέτρα ασφαλείας, οφείλουμε με την παρουσία μας να δηλώσουμε τη βούληση μας ότι συνεχίζουμε το έργο μας δίπλα στο συνανθρωπο που μας χρειάζεται ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Παράλληλα με την επιλογή του καταστήματος θα τιμήσουμε το Δημήτρη Ζιωγα και ´´ Τα Κοτόπουλα του Τάκη ´´ που επί χρόνια είναι δίπλα στην ´´ΕΛΠΙΔΑ ¨ προσφέροντας ότι πολυτιμότερο για το τραπέζι των όσων αντιμετωπίζουν δυσκολίες και είναι πολλοί.

Σας περιμένουμε για να αποδείξουμε ότι η ζωή συνεχιζεται, αλλά μπορούμε και στα δύσκολα.

Ας γεμίσουμε τις ´´ μπαταρίες ´´ για ότι προκύψει.

Με τιμή το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.