ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  • Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών για την πληθώρα σημαντικών επιτυχιών που επετεύχθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα την εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές (τουλάχιστον 172 διαπιστωμένες) σε όλη την επικράτεια καθώς και την εξιχνίαση περίπτωσης απάτης σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και αποσπώντας τα θετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας.



  • Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας αλλά και των υπόλοιπων υπηρεσιών της Δ.Α Γρεβενών δίνουν μάχες με θετικά αποτελέσματα κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους αλλά και τους πολίτες να νιώθουν ασφαλείς.
  • Ο Έλληνας αστυνομικός καθημερινά με αυταπάρνηση και αφοσίωση υπερασπίζετε τα αγαθά της ζωής, της ιδιοκτησίας και της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη χωρίς να προσμετρά τον κίνδυνο όταν έρχεται η ώρα να επιλέξει ανάμεσα στην προσωπική του ασφάλεια και στην ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου. Έναν κίνδυνο που η πολιτεία πεισματικά αρνείται να αναγνωρίσει, καθώς φαίνεται οι 130 νεκροί (των τελευταίων 30 ετών)συνάδελφοι μας δεν είναι αρκετοί.
  • Η Ελληνική Αστυνομία καθημερινά βρίσκεται σε διαρκή και αδιάκοπο πόλεμο πληρώνοντας τον πολλές φορές με βαρύ φόρο αίματος. Ήρθε η ώρα το Ελληνικό Κράτος να πάψει να κωφεύει κάνοντας το αυτονόητο:

 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ το επάγγελμα μας ως Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Γρηγόριος  ΓΡΑΒΑΛΟΣ Ηλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.