Αναλυτικότερα:

Το ένα είναι κάτοικος του νομού Καστοριάς, τα εφτά είναι κάτοικοι του νομού Κοζάνης (τα τέσσερα δηλώνουν ως τόπο κατοικίας την πόλη της Κοζάνης) και ένα είναι Σερβικής καταγωγής το οποίο κατά την επιστροφή στην πατρίδα του οδικώς είχε τροχαίο ατύχημα (δεν διέμεινε το προηγούμενο διάστημα σε κατάλυμα της Δυτικής Μακεδονίας). Στα νέα κρούσματα του νομού Κοζάνης συμπεριλαμβάνεται και ασθενής που επαναπατρίσθηκε προσφάτως από τη Σερβία.

Ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας από τις 24 Ιουνίου 2020 μέχρι σήμερα ανέρχεται συνολικά στα 36 από τα οποία τα 25 είναι κάτοικοι του νομού Καστοριάς, τα 10 κάτοικοι του νομού Κοζάνης και ένα είναι Σερβικής καταγωγής.



Όλα τα νέα θετικά κρούσματα του νομού Κοζάνης χαρακτηρίζονται  συμπτωματικά με ήπια  ως μέτρια συμπτωματολογία λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος. Μεταξύ αυτών, τρεις..

Η συνέχεια στον ΑΕΤΟ



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.