Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποκτήστε από το Επιμελητήριο Γρεβενών 2 ράφια Online πωλήσεων των προϊόντων σας

9 Ιουλίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Ηλεκτρονική Αγορά Νομού Γρεβενών
Πληροφορούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Γρεβενών ότι η προσπάθεια δημιουργίας ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για τη στήριξη των Τοπικών Επιχειρήσεων και των Τοπικών αγορών συνεχίζεται. Σε πρώτη φάση προσφέρεται η παρακάτω υπηρεσία:

ü  Ράφι online πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Γρεβενών

ü  Προβολή της Επιχείρησης με το ίδιο περιεχόμενο και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγοράwww.directmarket.gr που σήμερα αριθμεί πάνω από 1.200.000 προϊόντα από περισσότερες από 1500 επιχειρήσεις, σημαντική επισκεψιμότητα και καθημερινές online πωλήσεις.

ü  Δωρεάν προφίλ στον Τουριστικό Οδηγό Filoxeno.com με κουμπί Online Πωλήσεων σε διασύνδεση με την Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού.

Η προσφερόμενη υπηρεσία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και είναι προσβάσιμη μέσα από το portal του Επιμελητηρίου Γρεβενών. Δεν απαιτείται υποδομή από τις επιχειρήσεις και το Ηλεκτρονικό Ράφι είναι εύκολο στη χρήση και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενο από τα μέλη μας. Παρέχεται εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους χρήστες καθώς και εκπαιδευτικό υλικό για την εύκολη εκμάθηση και χρήση.

Αποκτήστε σήμερα από το Επιμελητήριο Γρεβενών 2 ράφια Online πωλήσεων των προϊόντων σας για τους κατοίκους και επισκέπτες του Νομού αλλά και τους νέους πελάτες σας από όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο. Δείτε περισσότερα στα επισυναπτόμενα αρχεία.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κατεβάστε από τους παρακάτω σύνδεσμους επιπλέον ενημερωτικό υλικό:

Ηλεκτρονικό Ράφι& e-Shop Υπηρεσία

Υπηρεσίες από το Επιμελητήριο Γρεβενών

 

This entry was posted on Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020 at 13:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply