Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ για παιδιά ΣΤ τάξης Δημοτικού από το Κέντρο Πρόληψης  «Ορίζοντες»: «Αποχαιρετώ το Δημοτικό και καλωσορίζω το Γυμνάσιο»

25 Ιουνίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Με χαρά ανακοινώνουμε και προσκαλούμε  όσα παιδιά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα βιωματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης  «Ορίζοντες»,  με θέμα <<Αποχαιρετώ το Δημοτικό και καλωσορίζω το Γυμνάσιο>>.

Στόχος των εργαστηρίων είναι να αναπτυχθεί ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις αρχές και τη φιλοσοφία της πρωτογενούς πρόληψης, που θα προετοιμάζει τους μαθητές για το γυμνάσιο τόσο δίνοντάς τους πληροφορίες για το νέο τους σχολείο και ενθαρρύνοντάς τους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για αυτήν την αλλαγή, όσο και εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες ψυχοκοινωνικές δεξιότητες για την προσαρμογή στη νέα φάση της ζωής τους και κατ’επέκταση στο μεγάλωμά τους.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και για την ασφάλεια όλων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Σε κάθε εργαστήριο ο μέγιστος αριθμός των παιδιών είναι 10.

Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί σε 4 δίωρες συνεχόμενες συναντήσεις και θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής .

Τηλ.επικοινωνίας   2462087092-3, mail: kporizontes@yahoo.gr

This entry was posted on Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2020 at 13:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΙΔΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply