Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, υπέβαλε πρόταση στο συγχρηματοδοτούμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Enjoy it’s from Europe” στο πλαίσιο του Κανονισμού (ΕΕ) 1144/2014 , το οποίο στοχεύει σε ενέργειες προώθησης και προβολής αγροδιατροφικων προϊόντων.

Η πρόταση περιλαμβάνει δράσεις προώθησης καλαθιού συγκεκριμένων αγροδιατροφικών προϊοντων των συμμετεχουσών επιχειρήσεων κάτω απο ενιαίο brand name της Περιφέρειάς μας και , εφόσον αξιολογηθεί θετικά, θα συμβάλλει στη διοργάνωση προωθητικών ενεργειών σε εστιατόρια και σημεία πώλησης, επισκέψεις αγοραστών, παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, συμμετοχή σε επιλεγμένες εκθέσεις κ.α.
Οι αγορές -στόχος που επιλέχθηκαν είναι Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και Κύπρος. Ο προϋπολογισμός της πρότασης ανέρχεται στα 1.200.000 ευρώ και αφορά τριετία, με δυνατότητα επιδότησης του 70%.

Συνολικά υπεβλήθησαν 129 προτάσεις για απλά προγραμματα και 49 για πολυπρογράμματα.
Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων αναμένονται στα μέσα του φθινοπώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.