Διαβάστε την αποχαιρετιστήρια επιστολή της Παιδιάτρου Ιωάννας Μανωλάκη- Τσακνάκη:

Από τα σαράντα χρόνια της επιστημονικής μου δραστηριότητας, τα τριάντα δυο τα έζησα μαζί σας.Το πέρασμα μου κοντά σας με γέμισε όμορφες εμπειρίες. Ζεστές καθημερινές στιγμές και πολύτιμες αναμνήσεις, για να πάρω μαζί μου στο επόμενο στάδιο της ζωής μου μετά το κλείσιμο του ιατρείου.

Νέα παιδίατρος, ξεκίνησα από το Νοσοκομείο Γρεβενών όπου είχα την εξαιρετική τύχη σε πολλά από τα ” παιδιά μου” να είμαι μάρτυρας της πρώτης αναπνοής, του πρώτου κλάματος της καινούργιας ζωής!

Ως ιδιώτης παιδίατρος πέρα από το πρώτο χαμόγελο, το πρώτο δοντάκι, την πρώτη λέξη, το πρώτο βηματάκι, παρακολούθησα μέχρι σήμερα με καμάρι και περηφάνια τη πορεία των παιδιών καθώς μεγάλωναν, τις προόδους τους και τη μετέπειτα πορεία τους στη ζωή.

Θέλω να εκφράσω ολόψυχα την χαρά και την ευγνωμοσύνη που νιώθω γι αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία που έζησα και μοιράστηκα μαζί σας. Έρχονται στο μυαλό μου φατσούλες, πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις που με απασχόλησαν άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Όλα αυτά αποθησαυρίστηκαν στη μνήμη μου και ενσωματώθηκαν στην εμπειρία μου. Βιώματα που με σημάδεψαν ανεξίτηλα για όλη μου τη ζωή.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας μέσα από τη καρδιά μου.



Στα παιδιά για τα χαμόγελα τους, για τις ζωγραφιές τους, για την αγάπη τους!

Και σε σας στους γονείς τους, γιατί με εμπιστευθήκατε με ότι πολυτιμότερο έχετε στη ζωή σας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ιωάννα Μανωλάκη- Τσακνάκη
παιδίατρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.