Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έκκληση του Δήμου Γρεβενών για τον άμεσο καθαρισμό των μνημάτων στο Δημοτικό Κοιμητήριο (εικόνες)

11 Ιουνίου, 2020 by Χρήστος Μίμης


Έκκληση για μια ακόμη φορά απευθύνει ο Δήμος Γρεβενών στους ιδιοκτήτες των μνημάτων του νεκροταφείου της πόλης για τον άμεσο και προσεκτικό καθαρισμό τους καθώς αποτελεί δική τους ευθύνη. Πιο συγκεκριμένα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν πρόσφατα στον ευπρεπισμό εκείνων των τάφων που παρουσίαζαν εικόνα πολύχρονης εγκατάλειψης και αποδεδειγμένα δεν βρεθήκαν συγγενικά πρόσωπα των αποθανόντων που θα μπορούσαν να αναλάβουν τη συγκεκριμένη υποχρέωση.
Το Τμήμα Κοινωνικής Μεριμνάς του Δήμου Γρεβενών επαναλαμβάνει ότι τα μνήματα είναι ιδιωτικά και η συντήρηση τους βαραίνει αποκλειστικά τον συγγενή ή οικείο του θανόντος. Δυστυχώς, αρκετοί τάφοι στο Δημοτικό Κοιμητήριο βρίσκονται σε μια κατάσταση που δεν τιμά κανέναν καθώς είναι γεμάτοι με χόρτα και ακαθαρσίες. Επομένως, παρακαλούνται, όσοι έχουν αυτή την ευθύνη να πράξουν τα δέοντα, τιμώντας έτσι τα προσφιλή τους πρόσωπα και δείχνοντας παράλληλα τον απαιτούμενο σεβασμό που επιτάσσει ο χώρος.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2020 at 11:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply