Το καλοκαίρι στην Ελλάδα μας υποδέχεται με παραλίες, θάλασσα αλλά και πολλές επίσημες εκδηλώσεις που σίγουρα θέλεις να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου. Και ποιο καλύτερο αξεσουάρ για να ξεχωρίσεις από τα ανδρικά ρολόγια; Γιατί να μη διαλέξεις ανδρικά ρολόγια με μπρασελέ για μία νότα πολυτέλειας στο look σου; Ή γιατί να μην επιλέξεις ανδρικά ρολόγια με λουράκι που θα δώσουν κλασσικό χαρακτήρα σε ένα trendy σύνολο; Εμείς βρήκαμε πολλές επιλογές για ανδρικά ρολόγια στοlovacoco.comγια να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

Ακόμη κι αν θέλεις να δωρίσεις κάτι διαχρονικό σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, στο lovacoco.com θα βρεις πολλά ανδρικά ρολόγια για δώρο. Εμπνεύσου από τα ρολόγια που διαλέξαμε, αλλά φρόντισε το ρολόι σου να ταιριάζει πάντα στο χαρακτήρα και το στυλ σου.

Ανδρικά ρολόγια με μπρασελέ

Τα ανδρικά ρολόγια με μπρασελέ προσδίδουν κύρος και πολυτέλεια ακόμη και στην πιο απλή εμφάνιση. Σίγουρα πηγαίνουν με όλα τα κοστούμια σου και σίγουρα θα κλέψουν όλα τα βλέμματα!

Πλεκτό λουράκι

Τα πλεκτά λουράκια στα ανδρικά ρολόγια προσθέτουν μία διακριτική λεπτομέρεια σε ένα κομψό look. Επίλεξέ τα σε μεταλλικές ή μαύρες αποχρώσεις και σε πολυτελή υλικά για να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής.

Ανδρικά ρολόγια με λουράκι

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό από ένα δερμάτινο καφέ λουράκι. Τα ανδρικά ρολόγια με λουράκι είναι πάντα στη μόδα και η καλύτερη επιλογή για να προσθέσεις διαχρονικότητα στην εμφάνισή σου. Για μία πιο σύγχρονη επιλογή, προτίμησε ένα λευκό καντράν.

Ιδιαίτερες λεπτομέρειες

Ένα ανδρικό ρολόι μπορεί να γίνει πολύ εντυπωσιακό με μόλις μερικές ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Σκέψου ένα καντράν με μοτίβο όπως αυτό της φωτογραφίας, ένα λουράκι με διαφορετικά χρώματα ή σχέδια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Πρόσεξε η χρωματική παλέτα να παραμένει ουδέτερη ώστε να μην θυμίζει αθλητικό ρολόι.

Ανδρικά ρολόγια για δώρο

Γιατί να μην επιλέξεις ένα ρολόι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο; Όταν επιλέγεις ανδρικά ρολόγια για δώρο προτίμησε κάτι που ταιριάζει στο χαρακτήρα του αγαπημένου σου προσώπου. Αν προορίζεται για μικρότερες ηλικίες ή για κάποιον με πιο trendy στυλ, τότε ακόμη κι ένα ξύλινο ρολόι θα μπορούσε να θεωρηθεί επίσημο.

Για οποιονδήποτε τύπο άνδρα το ρολόι είναι must. Θα βρεις ανδρικά ρολόγια για κάθε στυλ στο lovacoco.com!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.