Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης

4 Ιουνίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Σύσκεψη έγινε στο Κ.Υ. Δεσκάτης προκειμένου να προωθηθούν θέματα και διαδικασίες που θα συνδράμουν στην καλύτερη λειτουργία του.

Μετά και την μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας η διάθεση της Περιφερειακής Αρχής είναι να βοηθήσει τα μέγιστα στις δομές υγείας ώστε ο πολίτες να αισθάνεται και να είναι πιο ασφαλείς.
Στη σύσκεψη εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Τοπαλίδης , παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γιάτσος, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδύλας Δημήτριος , ο πρώην Δήμαρχος κ. Καραστέργιος Δημήτρης, οι γιατροί του κ.υ. κ. Αρμπάρα και κ. Μπαμπαράμου,
και εγώ ως Περιφερειακός Σύμβουλος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αντιπεριφερειάρχες για την άμεση ανταπόκρισή τους και το έμπρακτο ενδιαφέρον στην αναγκαία και απαραίτητη δομή του κ.υ. Δεσκάτης.

ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 at 15:38 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply