Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών Ανδ. Πάτση και του Βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ (εικόνες)

1 Ιουνίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Συνάντηση με τον Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Μαΐουο Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης αναφορικά με τα θέματα που απασχολούν το Νομό Γρεβενών αλλά και τη Δυτική Μακεδονία εν γένει. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Αμανατίδης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Ανδρέας Πάτσης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη σημερινή συνάντηση καθώς έγινε προφανές ότι υπάρχει η βούληση, με αλληλεγγύη και συνεργασία, να αλλάξουμε πια σελίδα στη Δυτική Μακεδονία. Απόδειξη, η από κοινού συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, με τον αγαπητό συνάδελφό μου Βουλευτή Κοζάνης, κ. Γιώργο Αμανατίδη.
Τα θέματα που θέσαμε πολλά αλλά περισσότερο ενδιαφέρον είχε η ενημέρωση εκ μέρους του Διοικητή και του επιτελείου του για την δυναμική που μπορεί να έχει η Δυτική Μακεδονία σε συνεργασία με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία και με τα Επιμελητήρια των Νομών μας, ο κ. Πρωτοψάλτης θα μας επισκεφθεί για να μας παρουσιάσει από κοντά τις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που συμφωνήσαμε στη συνάντησή μας και οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στο εργατικό δυναμικό της περιοχής μας και είναι βέβαιο ότι θα μας χαροποιήσουν όλους. Είναι καιρός πλέον, τόσο οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Μακεδονία, όσο και όλοι οι συμπολίτες μας να δουν με μια νέα ματιά, ότι αξίζει να ζεις στον τόπο σου, γιατί αν πραγματικά θέλεις, ευκαιρίες υπάρχουν».

Γραφείο Τύπου
Βουλετή Ν.Γρεβενών
Ανδρέα Πάτση

This entry was posted on Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 at 16:11 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply