Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προληπτικός Δειγματοληπτικός Έλεγχος σε Υπαλλήλους του Δήμου Γρεβενών από τον ΕΟΔΥ για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού

27 Μαΐου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Γρεβενών για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη και σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, δειγματοληπτικός έλεγχος σε υπαλλήλους του Δήμου.

Αναλυτικότερα, κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί το πρωί της 28ης Μαΐου του 2020 στο κτίριο του Δημαρχείου Γρεβενών για τη συλλογή δειγμάτων από το προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τη διενέργεια των απαιτούμενων διαγνωστικών τεστ που ανιχνεύουν τον Covid-19.Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων του Δήμου όσο και ευρύτερα του κοινωνικού συνόλου καθώς οι εν λόγω υπάλληλοι παρέμειναν στις επάλξεις καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας και καθημερινά έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες και ειδικά με ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020 at 23:52 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply