ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια ενός ακόμα εκλεκτού μέλους του Συλλόγου μας.

Αιφνιδιαστικά μας άφησε σήμερα 24-5-2020 ο παιδίατρος Στέργιος Βασιλόπουλος ο οποίος για δύο δεκαετίες προσέφερε τις υπηρεσίες του με αξιοζήλευτη ικανότητα , ευσυνειδησία και ζήλο στην τοπική μας κοινωνία.

Εκ μέρους του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών και διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των συναδέλφων, εκφράζουμε στην σύζυγο του Μαρίνα , στα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη.

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΕΡΒΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σήμερα πενθούμε όλοι ένα σημαντικό άνθρωπο και επιστήμονα, τον γιατρό Στέργιο Β. Βασιλόπουλο .

Υπήρξε πρότυπο ιατρού που εμπνέει εμπιστοσύνη στο κοινό και βρίσκει μιμητές παντού.

Η προσφορά του και η θετική του ενέργεια θα λείψει σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του , στους γιούς του και στους λοιπούς συγγενείς του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπέης Δημήτριος Χαριζούλης Βασίλειος

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιάτρου Στέργιου Βασιλόπουλου που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας στα 64 του χρόνια.

Στο μήνυμα του ο κ.Δασταμάνης κάνει λόγο «για έναν εξαίρετο γιατρό που με την επαγγελματική αλλά και κοινωνική του δράση του αφήνει ως παρακαταθήκη ένα έργο προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο το οποίο έχει τόσο ανάγκη σήμερα ο τόπος μας και η κοινωνία μας. Εύχομαι να βρεθούν άξιοι μιμητές που θα καλύψουν το δυσαναπλήρωτο κενό που δημιουργεί η αδόκητη απώλεια του Στέργιου Βασιλόπουλου. Καλό Παράδεισο».

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Κυριάκος Ταταρίδης
Έφυγε πρόωρα στα 64 ο Παιδίατρος της πόλης μας Βασιλόπουλος Στέργιος, αφήνοντας ένα κλίμα θλίψης σε εκατοντάδες οικογένειες με τις οποίες συνδέθηκε για πάρα πολλά χρόνια ως οικογενειακός τους γιατρός.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον γιατρό μας που με τις ιατρικές συμβουλές του και φροντίδες μεγάλωσαν τα παιδιά μας, όταν χρειάστηκε στην ανάγκη να βρεθεί δίπλα μας κάθε στιγμή και ώρα.

Η καλοσύνη που τον διέκρινε και η επιστημονική του κατάρτιση τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους μας και μας ενέπνεε με σιγουριά, όποτε αυτό χρειάστηκε να προσφέρει τις πολύτιμες ιατρικές του συμβουλές.

Η επιστημονική κοινότητα των Γρεβενών έχασε έναν πολύ σημαντικό της άνθρωπο και η  οικογένεια του τον αγαπημένο σύζυγο και πατέρα.

Η κοινωνία των Γρεβενών αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήρια στην σύζυγό του και στα τρία του παιδιά και να καταθέσει την ευγνωμοσύνη της για την πολύ σημαντική προσφορά του πολυαγαπημένου Στέργιου σε όλους μας.

Μετά τιμής,

Κυριάκος Ταταρίδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.