Μέσα στην γενικευμένη στασιμότητα που βρέθηκε η χώρα εξαιτίας του Covid-19, ο αθλητισμός  επλήγη σημαντικά, με συλλόγους να αδρανοποιούνται και καθολικά οι πολίτες να στερούνται δυνατότητας καθημερινής άθλησης τους.

Σ’ όλη αυτήν την δύσκολη κατάσταση, σύλλογοι της Δυτικής Μακεδονίας πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις και αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων. 

Ο συνδυασμός μας συγχαίρει την ΑΕΠ Κοζάνης για την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Γ Εθνικής και μετά από σχεδόν 30 χρόνια, ο Νομός Κοζάνης ποδοσφαιρικά να έχει ομάδα που θα αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ευχόμαστε σ αυτό το ταξίδι η ομάδα να παραμείνει πολλά χρόνια να πετύχει ακόμη περισσότερες διακρίσεις και μέσα από σύμπνοια και ενότητα όλων των Κοζανιτών, η πόλη και ο Νομός να ζήσουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις ομάδες που ανήλθαν στην Γ Εθνική κατηγορία, ΦΣ Κοζάνης, Ερμής Αμυνταίου, Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης.

Ο αθλητισμός ενώνει τους  ανθρώπους γύρω από ένα κοινό σκοπό. Η ευγενής άμιλλα, η ομαδική προσπάθεια  και η σκληρή δουλειά έφεραν αυτή την επιτυχία.

Ευχόμαστε σ’ όλες τις ομάδες μας και άλλες πολλές επιτυχίες.

Εμείς θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια τους, με την ελπίδα ο αθλητισμός στην Δυτική Μακεδονία να σημειώνει συνεχή άνοδο.

Γραφείο τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.