Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απάντηση του Βουλευτή Ανδρέα Πάτση στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento..- Δείτε τι αναφέρει η εφημερίδα

17 Μαΐου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που αφορά στο πρόσωπο μου, επιχειρεί χωρίς καμία τεκμηρίωση να με συκοφαντήσει και να σπιλώσει την επαγγελματική και πολιτική διαδρομή μου.

Ο σκοπός του υποτιθέμενου ρεπορτάζ είναι – κατά την προσφιλή τακτική του εντύπου – να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα και να δημιουργήσει, ανεπιτυχώς βεβαίως, εντυπώσεις.

Η στοχοποίηση μου από τον κ. Βαξεβάνη αποτελεί τίτλο τιμής και για μένα αλλά και πυξίδα πως βρίσκομαι στον σωστό δρόμο.

Είναι αυτονόητο πως θα προσφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη, από όπου ο κ. Βαξεβάνης θα πάρει και τις απαντήσεις που αναζητά.

Ανδρέας Πάτσης

Βουλευτής Π.Ε Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία

Η εφημερίδα γράφει σήμερα στην πρώτη σελίδα:Ανδρέας Πάτσης: Ο βουλευτής που «ξέχασε» 5 επιχειρήσεις και μία επένδυση ενός εκατομμυρίου! Η έρευνα της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος και οι μπίζνες του εκλεκτού της ΝΔ στα Γρεβενά με τη σύζυγο υπουργού.

This entry was posted on Κυριακή, 17 Μαΐου, 2020 at 12:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply