Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω αντικατάστασης τμήματος 200 μέτρων του τροφοδοτικού αγωγού του Β΄ Κλάδου ύδρευσης, στην περιοχή Κατάντη της διασταύρωσης Φιλιππαίων – Ανίτσας – Σαμαρίνας, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης των οικισμών που υδρεύονται από το συγκεκριμένο αγωγό την Τετάρτη 13/5/2020.

Αναλυτικότερα λόγω ερπυσμού των εδαφών στο συγκεκριμένο σημείο θα αντικατασταθεί ο υπάρχον πλαστικός αγωγός από PVC με αγωγό πολυαιθυλενίου κολλητό, ο οποίος παρουσιάζει καλύτερη συμπεριφορά σε παρόμοια φαινόμενα.



Η εν λόγω αντικατάσταση θα περιορίσει το πρόβλημα των συνεχών βλαβών και διακοπών της υδροδότησης των οικισμών του Β΄ Κλάδου ύδρευσης (Φιλιππαίοι – Αετιά, Μέγαρο, Άγιος Κοσμάς, Εκκλησιές, Κυδωνιές, Αηδόνια, Καλλονή, Κυπαρίσσι, Οροπέδιο, Τρίκωρφο, Δασύλιο, Δασάκι και Κριθαράκια), που παρουσιάστηκαν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 12/5/2020 και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη 13/5/2020. Διακοπή της υδροδότησης θα υπάρξει μόνο την Τετάρτη 13/5/2020.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές να μην κάνουν σπατάλη στη χρήση νερού και να μαζέψουν νερό για τις άμεσες οικιακές ή γεωργοκτηνοτροφικές ανάγκες τους.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.