(εικόνα αρχείου)

Από μηχανής Θεός η ευγενική χειρονομία, με τη γενναιόδωρη προσφορά από 120 lt Eλαιόλαδο ΧΡΥΣΕΛΙΑ, 60 lt Hλιέλαιο SANOLA και 240 τεμ. PASSATA ΓΚΡΕΚΑ, της ΚΟΡΕ – AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΛΑΙΟΥΧΩΝ, ΛΟΙΠΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ LOGISTICS στο Σύλλογο Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´.

Τα εκλεκτά τρόφιμα στην κατάλληλη στιγμή, μόλις 7 lt Eλαιόλαδο υπήρχαν γιά να ενισχύσουν τα δέματα που θα διέθετε συμπληρωματικά ο Σύλλογος, πέραν των δεμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, για τις ´Αγιες Ημέρες του Πασχα, ώστε να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.



Συνήθως η Περιφέρεια κατευθύνει Δωρέες στην Πρωτεύουσα και όχι το αντίθετο.

Ηταν ευχάριστη έκπληξη η Πολύτιμη Δωρέα προς την ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ και ως τέτοια την αποδεχθήκαμε με ικανοποίηση, γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στην καθιερωμένη εκδήλωση Αγάπης του Πάσχα.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ εκφράζουμε ευχαριστίες από καρδιάς στους Αξιότιμους Δωρητές της Εταιρείας ΚΟΡΕ και ιδιαίτερα στον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Κωνσταντίνο Κουτσούμπη (σύζυγο της Γρεβενιώτισσας Χρυσούλας Παπαϊωάννου).

Το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.