Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προς Περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας: ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ενημέρωση για την κατάσταση στην Περιφέρειά μας σχετικά με τον κορονοϊό …

23 Απριλίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Δεν είναι δυνατόν να πληροφορούμε τους αναγνώστες μας με πιθανότητες… Κουραστήκαμε να επαναλαμβάνουμε την πρόταση, (και  στο ραδιόφωνο), αλλά και στα site-blog μας : “εν αναμονή αποτελεσμάτων” !!

Μόνοι σας γράφετε: Λειτουργεί από σήμερα το εργαστήριο μοριακών αναλύσεων Δυτικής Μακεδονίας, όπου το οποίο θα διενεργεί έως και 100 τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό ημερησίως, ενώ τα αποτελέσματα θα γίνονται γνωστά μέσα σε ελάχιστες ώρες..Θα ξαναδημοσιεύσουμε την ενημέρωσή σας, μόνο όταν θα έχετε οριστικά αποτελέσματα. Περιμένετε μερικά λεπτά ή και ώρα και στείλτε τα οριστικά αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να “εμπαίζουμε” τους αναγνώστες μας, με: “εν αναμονή αποτελεσματων” όταν θα μπορούσατε να μας πληροφορείτε, με τα τελικά στοιχεία των κρουσμάτων, χωρίς.. “εν αναμονή” ..

Χρήστος Μίμης

ΥΓ: Στείλτε Δελτίο τύπου, όταν έχετε ολοκληρωμένη ενημέρωση. Κουραστήκαμε να απολογούμαστε εμείς, για εσάς…

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2020 at 20:43 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply