Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές, όπως γνωστοποίησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός ανάρτησε φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου. Στα μέσα Μαρτίου το υπουργείο Παιδείας, είχε ανακοινώσει δωρεά άνω του 1 εκατ. ευρώ σε tablets από ιδιώτες για χρήση από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η υπουργός Νίκη Κεραμέως και η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη είχαν εκφράσει τις ευχαριστίες τους.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως
Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Ενδεικτική φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου. Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της προσπάθειας για την τεχνολογική ενίσχυση των σχολικών μονάδων και τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και πιο μακροπρόθεσμα της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών. Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει ισχυρότερους!



iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.