Ευχετήριο μήνυμα του Πρωθυπουργού της χώρας, κου Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω ασυρμάτου προς τους Διασώστες-Πληρώματα βάρδιας στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, για την Ανάσταση και το Πάσχα:
Στελέχη του Εθνικού Κέντρου ‘Αμεσης Βοήθειας, καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά! Αυτές τις στιγμές δεν ξεχνάμε πως εσείς -οι διασώστες της πρώτης γραμμής- μένετε σε επιφυλακή – έτοιμοι να βοηθήσετε σε κάθε έκτακτο περιστατικό. Ξέρω καλά, ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, δώσατε σκληρές μάχες με τον κορωνοϊό. Και συνεχίζετε αυτή την προσπάθεια, μέχρι να κερδίσουμε αυτό τον πόλεμο με τον αόρατο εχθρό. Έχετε την προσωπική μου ευγνωμοσύνη, αλλά πιστεύω και την ευγνωμοσύνη του κάθε πολίτη. Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης είμαι σίγουρος ότι θα σας δώσει πρόσθετο κουράγιο, όπου και αν βρίσκεστε σήμερα το βράδυ: Στο Κέντρο Επιχειρήσεων, στα ασθενοφόρα, στις κινητές ιατρικές μονάδες. Και αποδείξατε και εσείς, ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας αντέχει. Και με την συμπαράστασή σας, αύριο, και με τη δικιά μας βοήθεια, θα γίνει ακόμη καλύτερο. Και δεν είναι τυχαίο ότι είστε πια, στη συνείδηση του κόσμου, οι «ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες». Και αυτή η αγάπη του κόσμου συνοδεύει και τις δικές μου ευχές. Χρόνια Πολλά! Υγεία πάνω από όλα, δύναμη, αισιοδοξία, χαρά σε σας και στις οικογένειές σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.