Στη συγκεκριμένη δράση του «Ζήσε Αθλητικά» έχουν ήδη προσφέρει προς δημοπράτηση οι Κακλαμανάκης, Πετρούνιας, Τσιτσιπάς, Σάκκαρη, Ράτζα, Γκαλινάρι κ.ά.

Με υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη από το «χρυσό» Ευρωμπάσκετ ’87 και τα «παγκόσμια» γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη (https://www.youtube.com/watch?v=h0WgVdbxxMQ&feature=youtu.be)  ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι δημοπρασίες προσωπικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, από τη σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές τους επιτυχίες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά»!

Πέραν των Γκάλη, Ζαμπίδη, σ’ αυτή τη διαδικτυακή δράση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, έχουν ήδη προσφέρει  αθλητικά τους ενθύμια οι Νίκος Κακλαμανάκης, Λευτέρης Πετρούνιας, Ντίνο Ράτζα, Ντανίλο Γκαλινάρι, Μαρία Σάκκαρη, Στέφανος Τσιτσιπάς κ.ά.

Τα έσοδα από τις δημοπρασίες των αντικειμένων, οι οποίες θα διενεργούνται, για κάθε ένα απ’ αυτά επί μία εβδομάδα στον ιστότοπο https://www.charityidols.com/el/, θα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κορωνοϊό.

Η διαδικτυακές καμπάνιες του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά» αναδεικνύουν ακόμα μια φορά τις βασικές αξίες του αθλητισμού ως κοινωνική έκφραση, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Οι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας συνεισφέρουν, ευαισθητοποιούν και ενισχύουν την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Η αθλητική οικογένεια προσφέρει συστηματικά κάθε μέρα στο «Ζήσε Αθλητικά» με περισσότερα από 100 βιντεομηνύματα, με χρήσιμες ασκήσεις για γυμναστική στο σπίτι, με διατροφικές συμβουλές και με προτροπές για αιμοδοσία, διαμέσω του καναλιού (https://www.youtube.com/channel/UC75zIXb1UKHGaVAVytQK8uQ/videos) αλλά και των λογαριασμών στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/Ζήσε-Αθλητικά-101030408185517/?epa=SEARCH_BOX

Twitter: https://twitter.com/ziseathlitika

Instagram: https://www.instagram.com/ziseathlitika/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.