Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

9 Απριλίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Γρεβενών ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ εκφράζουμε ευχαριστίες από καρδιάς στα μέλη της Λέσχης Φίλων του ΠΑΟΚ Γρεβενών, για το ποσόν των 100 € που κατέθεσαν στο Ταμείο του Συλλόγου, για να τιμήσουν τη μνήμη του Αθανασίου Γάγαλη, πατέρα του Προέδρου της Λέσχης Κωνσταντίνου Γάγαλη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ελένη και στα παιδιά του για τη απώλεια του συζύγου και πατέρα Αθανασίου Γάγαλη, ο οποίος υπήρξε έντιμος, εργατικός, αγωνιστής στη ζωή του αλλά και στην αρρώστια του.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύση την ψυχή του αείμνηστου πλέον Θανάση και να δώσει στους οικείους του παρηγορία και υγεία για να τον θυμούνται και να τον μνημονεύουν.

Και πάλι ευχαριστούμε τα μέλη της Λέσχης Φίλων του ΠΑΟΚ Γρεβενών, νέοι υπεύθυνοι, ένθερμοι ´´ κυνηγοί ´´ των ονείρων τους, φίλοι μεταξύ τους και από τώρα φίλοι των μελών και φίλων της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´.

Το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

This entry was posted on Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020 at 15:40 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply