Είναι σε όλους γνωστό πως τις δύσκολες μέρες που ζούμε και ειδικά στην περιφέρειά μας, λόγω πανδημίας, τα νοσοκομεία στενάζουν λόγω της υπο-στελέχωσης, αλλά και τεράστιων ελλείψεων σε υλικά.

Στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης στις δύσκολες μέρες που ζούμε, σας ενημερώνουμε πως το ΔΣ του Συλλόγου μας προχώρησε στην απόφαση να χορηγήσει ποσά για την βοήθεια των εξής δομών υγείας και με βάση τις επιτακτικές ανάγκες τους σε υλικό όπως μας τις ζήτησαν (μετά από προσφορές που προσκομίστηκαν στα τμήματα προμηθειών των εν λόγω υγειονομικών μονάδων) ως εξής:

  1. Νοσοκομείο Κοζάνης ¨Μαμάτσειο¨, μια συσκευή διφασικής πίεσης στους αεραγωγούς, αξίας 1.600,00 ευρώ.
  2. Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ¨Μποδοσάκειο¨, «τραπεζίδιο τροχήλατο εργαλειοδοσίας» τέσσερα τεμάχια, αξίας 744,00 ευρώ και «στατώ ορού τροχήλατα» πέντε τεμάχια, αξίας 246,75 ευρώ, συνολικά 990,75 ευρώ.
  3. Το Νοσοκομείο Καστοριάς επιθυμεί την κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό που ανοίχτηκε για τον κορωνοϊό ποσού 1500,00 ευρώ.
  4. Το Νοσοκομείο Γρεβενών επιθυμεί μάσκες τύπου ffp3 αξίας 300,00 ευρώ (100 μάσκες).
  5. Το ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας επιθυμεί μάσκες τύπου ffp3 αξίας 1.000,00 ευρώ ( 333 μάσκες).

Τα υλικά θα παραδοθούν εντός της εβδομάδας. Αν και εφόσον απαιτηθεί, και οι δυνάμεις μας το επιτρέπουν, θα επανεξετάσουμε το ζήτημα και για άλλες δομές στη Δυτική Μακεδονία όπως το Νοσοκομείο Φλώρινας κ.α.



Αγαπητοί συμπολίτες ευχόμαστε υγεία, δύναμη και σθένος σε όλους.

Ως υπηρεσιακοί παράγοντες κάνουμε το καθήκον μας προς την κοινωνία, αλλά και προς την Υπηρεσία μας, ώστε και η κρίση να ξεπεραστεί όσο πιο ανώδυνα γίνεται, αλλά και μέσα από τις υπηρεσίες που ΔΕΝ σταματάμε να παρέχουμε όπως οριστεί από τη διοίκηση και με βάση τις ΠΝΠ, είτε με τηλε-εργασία είτε δια ζώσης, να παλέψουμε ώστε  τα προβλήματα του αύριο να είναι λιγότερα στην Περιφέρειά μας. Κι όλα αυτά παρόλο που εδώ και χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί οι υπηρεσίες μας και έχουμε οδηγηθεί σε στελέχωση κάτω του 50% των αναγκών μας ως Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας.

Όμως με αυτά τα μέσα που έχουμε, με αυτά θα παλέψουμε ώστε να κρατήσουμε όρθιες τις δομές μας προς όφελος όλων των πολιτών της Δυτ. Μακεδονίας και των παιδιών μας.

Με τιμή
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
    Η Γραμματέας       Ο Πρόεδρος

Κλεοπάτρα Μαμιάκα  Καραθανάσης Α. Δημήτρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.