Ημέρα περισυλλογής. Ημέρα στήριξης

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Γρεβενών, εν μέσω μιας υγειονομικής  πανδημίας και με αφορμή την 7η Απριλίου, παγκόσμια ημέρα υγείας, χαιρετίζει όλο το ιατρικό και
νοσηλευτικό προσωπικό,  για  τις  προσπάθειες που καταβάλλει  με   υπευθυνότητα, θάρρος και αυταπάρνηση για να περιθάλψει, να ιάσει τους ασθενείς και να προστατέψει τη δημόσια υγεία.

Η αλληλέγγυα πράξη της Ομοσπονδίας μας (Δ.Ο.Ε.) να συμπαρασταθεί οικονομικά για την αγορά υγειονομικού υλικού, δείχνει το πόσο νοιαζόμαστε και στηρίζουμε όλοι μας, αυτήν τη στιγμή, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που γίνονται από όλο το επιστημονικό (ιατρικό και νοσηλευτικό) και διοικητικό προσωπικό για να ξεπεραστεί αυτή     η                     ʺ υγειονομική    απειλή ʺ.

Γι’ αυτό λοιπόν βρισκόμαστε δίπλα τους διεκδικώντας μαζί τους:

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού, άμεσα.
  • Κλίνες, κλινικές, κρεβάτια Μ.Ε.Θ., εξοπλισμοί εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης να αξιοποιηθούν με βάση την υγεία και το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με απόφαση της Κυβέρνησης.
  • Μέτρα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) για την κάλυψη όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Δομές Υγείας.

Η δύναμη της φωνής μας ηχεί και ενώνεται με όλων των υπολοίπων για την διεκδίκηση των μέτρων προστασίας για την υγεία του λαού.

Το Δ.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.