Η Πανδημία που έριξε τη σκιά της στον πλανήτη μας και άλλαξε την
καθημερινότητα της ζωής μας, δεν άφησε ανεπιρρέαστη καί την “Ε Λ Π Ι Δ Α”.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ( Bazaar, ημερήσια εκδρομή, Μεγάλη Τρίτη στη Μονή Μικροκάστρου,μηνιαίος καφές μελών και φίλων ) ματαιώθηκαν στερώντας πόρους που θα έδιναν τη δυνατότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο να ανταποκριθεί στην καθιερωμένη εκδήλωση Αγάπης του Πάσχα, προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πέραν των προβλημάτων της πολύχρονης κρίσης και αυτά του Κορονοϊου.



Η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ πρέπει να σταθεί δίπλα τους γιατί είναι παιδιά,ασθενείς, άποροι, που έχουν ανάγκη κάπου να προσδοκούν. Τώρα παρά ποτέ πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Καλούμε τα μέλη που μπορούν, να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους, η μέρος αυτής. Καλούμε τους φίλους που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας, να σταθούν δίπλα μας, καλούμε τους πολίτες των Γρεβενών, να αφήσουν ένα κιλό ζάχαρη, ένα γάλα η ότι άλλο στο καλάθι του Σούπερ Μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Ας μην αφήσουμε τον Κορονοϊό να μολύνει, ότι όλοι σχεδόν οι Γρεβενιώτες επί 23 χρόνια χτίσαμε μαζί με την ´Ε Λ Π Ι Δ Α ´, πάντα με τη ευλογία και τη στήριξη του Θεού, που έχει το Σύλλογο μας υπό την σκέπη του.

Καταθέσεις συνδρομών η ενιχύσεων 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 331/296112-17
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6237-107825-772
ΕUROBANK: 0026.033.711.0200357980

Το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.