Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Αντικοινωνική συμπεριφορά” η μετακίνηση συμπολιτών μας στην επαρχία… – Του Απόστολου Τσένη *

21 Μαρτίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Η επιλογή συμπολιτών μας να μετακινηθούν στην επαρχία, ειδικά μετά από τις συστάσεις να μην το πράξουν, συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά.

Θέτει σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους, αφού θα βρίσκονται σε απομακρυσμένα μέρη στα οποία δεν θα υπάρχει η ίδια ευκολία περίθαλψης σε περίπτωση που νοσήσουν, όσο και τους συμπολίτες μας που ζουν σε αυτά τα μέρη.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως μπορεί να έχουμε μολυνθεί με τον ιό ακόμα κι αν δεν εμφανίζουμε συμπτώματα.Και στο μεταξύ, να διασπείρουμε τον ιό σε κοινότητες, σε όλη την Ελλάδα.

Όποιος έχει επιλέξει να καταφύγει στο χωριό του, πρέπει να συμπεριφερθεί σαν να έχει ήδη τον ιό, να αποφύγει κάθε επαφή και να μείνει στο σπίτι του πάση θυσία.

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα κρούσματα έχουν σημειωθεί στην Αττική, αλλά και σε μητροπολιτικές περιοχές της χώρας, είναι προφανές τι μπορεί να σημαίνει αυτό και ποιές συνέπειες μπορεί να έχει στην υγεία των πολιτών, στις περιοχές που πάνε.

Η συμπεριφορά τους απασχολεί και την κοινωνία και την πολιτεία.

Από όλους εμας εξαρτάται, αν η πολιτεία θα αναγκαστεί να πάρει πρόσθετα μέτρα.

Δεν βάζουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, σε κίνδυνο.

Τώρα είναι η στιγμή να φανούμε υπεύθυνοι.

Να βάλουμε όλοι πλάτη, για να καθυστερήσουμε τη διασπορά του κορονοϊού.

Μείνετε σπίτι σας !!!

#μενουμεστοσπιτι
#μένουμε_σπίτι

* Ο Απόστολος Τσένης, είναι Αξκός Ιπτάμενος (ε.α.) της Πολεμικής Αεροπορίας είναι Τομεάρχης Οργανωτικού στο Νομό Τρικάλων και ανήκει στον Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης (Μητρώο Πολιτικών Στελεχών), της Νέας Δημοκρατίας.

This entry was posted on Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2020 at 14:23 and is filed under ΑΡΘΡΟ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply