Η επιλογή συμπολιτών μας να μετακινηθούν στην επαρχία, ειδικά μετά από τις συστάσεις να μην το πράξουν, συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά.

Θέτει σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους, αφού θα βρίσκονται σε απομακρυσμένα μέρη στα οποία δεν θα υπάρχει η ίδια ευκολία περίθαλψης σε περίπτωση που νοσήσουν, όσο και τους συμπολίτες μας που ζουν σε αυτά τα μέρη.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως μπορεί να έχουμε μολυνθεί με τον ιό ακόμα κι αν δεν εμφανίζουμε συμπτώματα.Και στο μεταξύ, να διασπείρουμε τον ιό σε κοινότητες, σε όλη την Ελλάδα.

Όποιος έχει επιλέξει να καταφύγει στο χωριό του, πρέπει να συμπεριφερθεί σαν να έχει ήδη τον ιό, να αποφύγει κάθε επαφή και να μείνει στο σπίτι του πάση θυσία.

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα κρούσματα έχουν σημειωθεί στην Αττική, αλλά και σε μητροπολιτικές περιοχές της χώρας, είναι προφανές τι μπορεί να σημαίνει αυτό και ποιές συνέπειες μπορεί να έχει στην υγεία των πολιτών, στις περιοχές που πάνε.

Η συμπεριφορά τους απασχολεί και την κοινωνία και την πολιτεία.

Από όλους εμας εξαρτάται, αν η πολιτεία θα αναγκαστεί να πάρει πρόσθετα μέτρα.

Δεν βάζουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, σε κίνδυνο.

Τώρα είναι η στιγμή να φανούμε υπεύθυνοι.

Να βάλουμε όλοι πλάτη, για να καθυστερήσουμε τη διασπορά του κορονοϊού.

Μείνετε σπίτι σας !!!

#μενουμεστοσπιτι
#μένουμε_σπίτι

* Ο Απόστολος Τσένης, είναι Αξκός Ιπτάμενος (ε.α.) της Πολεμικής Αεροπορίας είναι Τομεάρχης Οργανωτικού στο Νομό Τρικάλων και ανήκει στον Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης (Μητρώο Πολιτικών Στελεχών), της Νέας Δημοκρατίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.