Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ διοργανώνει ηλεκτρονική εκδήλωση για τη Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης το Σάββατο 21 Μαρτίου όλη την ημέρα. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να αναρτήσουν το αγαπημένο τους ποίημα ή ένα μελοποιημένο ποίημα από το youtubeή και τα δύο στο προσωπικό τους χρονολόγιο στο fb. Έπειτα να τα κοινοποιήσουν και στο χρονολόγιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ στοfbκαι στο mailgrevenaculture@gmail.com για να τα ανεβάσουμε όλα στην ιστοσελίδα μας www.grevenaculture.gr. Έτσι θα μπορέσουμε να διαβάσουμε ή να ακούσουμε όλα τα ποιήματα που θα αναρτηθούν και να έχουμε μια ευχάριστη μέθεξη με την Τέχνη της Ποιήσεως που έλεγε και ο Καβάφης, νάρκης του άλγους δοκιμές εν Φαντασία και Λόγω, και να βάλουμε και λίγο χρώμα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε για περισσότερη δύναμη και αντοχή.

Ξεκινήστε το διάβασμα λοιπόν…

Υ.Γ. Όποιος θέλει μπορεί να αναρτήσει ένα δικό του ποίημα ή να τραγουδήσει ένα μελοποιημένο ποίημα acapelaή με συνοδεία μουσικού οργάνου.

 

Ο Πρόεδρος          Η Γεν. Γραμματέας

Στέργιος Πουρνάρας          Χαρά Καραλιόλιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.