Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, κ. Ιωάννης Γιάτσιος, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, κας Ευτυχίας Καπάτου για υποδοχή και ιατρική εξέταση των ασθενών σε εξωτερικό χώρο του, επικοινώνησε με τον κ. Γρηγόριο Τσιούμαρη, χωρικό Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, τον κ. Γεώργιο Βαβλιάρα, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και τον κ. Ηλία Τοπαλίδη, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και συντόνισε τη μεταφορά εξωτερικού προκατασκευασμένου οικίσκου τύπου isobox, που διέθεσαν από την Αιανή Κοζάνης, ως ιδανική επιλογή αυτής της προσωρινής και έκτακτης στεγαστικής ανάγκης.

Με την ενέργειά τους αυτή επιβεβαιώνεται η ευσυνειδησία των ιδίων αλλά και η υπευθυνότητα και η αποτελεσματικότητα της Περιφερειακής Αρχής. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Διαβάστε και: Γ. Νοσοκομείο Γρεβενών: «Ευχαριστήρια Επιστολή» για την προσφορά ενός Isobox 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.