Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Μαρτίου, στο γραφείο του συνάντηση των εκπροσώπων των υγειονομικών φορέων του Δήμου μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Δημήτρης Ψευτογκάς, ο εκπρόσωπος του οδοντιατρικού συλλόγου κ. Γιώργος Κανέλης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Σωκράτης Κουρέλας και ο εκπρόσωπος του Γ.Ν. Γρεβενών κ. Γιώργος Δρόσος.

Θέμα της συζήτησης ήταν η εκτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης και η λήψη τυχόν νέων μέτρων, που αφορούν στην αντιμετώπιση του νέου κοροναίου covid 19 στα όρια των αρμοδιοτήτων του Δήμου Γρεβενών.

Διαπιστώθηκε ότι μέχρι σήμερα η αντιμετώπιση της διαμορφωθείσας κατάστασης ήταν αρκούντος επαρκής και η διασπορά του ιού στην κοινότητα έχει περιορισθεί ικανοποιητικά, καθώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κανένα επίσημα καταγεγραμμένο κρούσμα. Αυτό οφείλεται στην πιστή εφαρμογή των μέτρων που επιβάλλονται από τις αρμόδιες Υγειονομικές αρχές και φυσικά στην συμμόρφωση των πολιτών προς αυτές.

Επισημάνθηκε η ετοιμότητα όλων για την εφαρμογή και τυχόν νέων μέτρων που θα επιβληθούν και η ευχή και η μελλοντική αντιμετώπιση της πανδημίας να είναι εξίσου επιτυχής.

Καλούμε τους πολίτες να προσαρμόζονται σε όλες τις οδηγίες που θα δίνονται από τις αρμόδιες αρχές και στην παρούσα φάση κυρίως «στο μένουμε σπίτι».

Είμαστε σίγουροι ότι με την ατομική ευθύνη που έδειξε και θα δείξει ο καθένας μας, θα ξεπεράσουμε με επιτυχία και αυτή την κρίση.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.