Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στo τηλέφωνo του Κέντρου... ΠρόληψηςΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνέχεια των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και ύστερα από την ενημέρωση που λάβαμε από τον ΟΚΑΝΑ.

Για την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού 2019-nCoV και στοχεύοντας στην προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, αναστέλλονται οι δράσεις των δομών του Οργανισμού και οι παρεμβάσεις πρόληψης που έχουν προγραμματιστεί από τα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε όλη την Ελλάδα, όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.okana.gr).



Ως εκ τούτου, με την παρούσα απόφαση αναστέλλονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις (Ομάδες Γονέων, Ομάδες Εφήβων, κ.α ) του Κ.Π. “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” Γρεβενών μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης εκ μέρους του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών.

Τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στo τηλέφωνo του Κέντρου Πρόληψης 2462087092 από τις 10:00 έως και τις 14:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.