Ανανεωμένη λίστα, μετά τα έκτακτα μέτρα των αρχών σε τρεις νομούς της χώρας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε περιοχές της Ελλάδας σήμερα, Πέμπτη 5/3, και αύριο, Παρασκευή 6/3, λόγω του νέου κορονοϊού. Συγκεκριμένα, εδώ και ημέρες ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων για τη διενέργεια προληπτικής απολύμανσης.

Την Τετάρτη, 4/3, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα σε Ηλεία, Αχαία, Ζάκυνθο, λόγω του ένατου κρούσματος κορονοϊού στο νοσοκομείο του Ρίου.

Έτσι, η λίστα με τα σχολεία και τα ΑΕΙ που θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή διαμορφώνεται ως εξής:

Νομοί Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου

Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΑΕΙ.

Τα μέτρα θα επαναξιολογηθούν εντός του επόμενου 48ώρου.

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Με απόφαση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς αναστέλλεται από την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, για προληπτικούς λόγους, η λειτουργία των Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων.

Κλειστά σχολεία έως τις 17 Μαρτίου

Κλειστές θα παραμείνουν επίσης σχολικές μονάδες έως και τις 17 Μαρτίου.

Εδώ η λίστα με τα σχολεία που θα παραμένουν κλειστά έως και τις 17 Μαρτίου




Σχολεία που θα κλείσουν νωρίτερα την Παρασκευή

Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα

Έπειτα από έκτακτη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος και μετείχαν οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Την Παρασκευή 06/03/2020 οι παιδικοί σταθμοί και όλες οι σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) θα ολοκληρώσουν το ημερήσιο πρόγραμμά τους στις 12:40 προκειμένου να ξεκινήσει προληπτική απολύμανση των αντίστοιχων κτιρίων.

Δήμος Κορυδαλλού

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου όλοι οι μαθητές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κορυδαλλού θα σχολάσουν στις 11:30, προκειμένου να γίνει απολύμανση των σχολικών κτιρίων για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου που απεστάλη στα σχολεία. Η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 6/3 έως και την Κυριακή 8/3.

alfavita




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.