Η συμμετοχή Γρεβενιωτών αθλητών στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου είναι δεδομένη και οι νίκες αναμενόμενες γεμίζοντας μας με χαρά και περηφάνια.
Ο Μίλτος Τεντόγλου πέταξε στα 8,26μ. κατακτώντας την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος και σημειώνοντας την κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοση για φέτος. Η Ελένη Κουτσαλιάρη κατέκτησε την δεύτερη θέση κάνοντας άλμα 6,05μ. και η Ιωάννα Ζάκκα ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα του ύψους .



Ανάλογες επιτυχίες όμως είχαμε και σε αγώνες αλπικού σκι που έγιναν στην Κροατία όπου η αθλήτρια μας Εύα Νίκου, πήρε μέρος σε 4 αγώνες σλάλομ κατακτώντας την 2η θέση στο Europa Cup και την 1η στο National Cup έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια. Η Εύα εδώ και 2 χρόνια είναι μέλος της Παραολυμπιακής ομάδας με προπονητή και συνοδό της τον Δημήτρη Προφέντζα.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας στους προπονητές τους και στις οικογένειες τους . Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.