Βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές με καταγωγή από την Π.Ε Γρεβενών στα ΑΕΙ
Την Κυριακή το μεσημέρι της Μικρής Αποκριάς 23 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ”  στην αίθουσα δεξιώσεων  “ΒΙΛΑ ΠΑΛΑΤΙ”.

Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης κ. Νικολάου Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Κοζάνης  κ. Σημανδράκος Βαγγέλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γρεβενών κ. Αδάμος Μάνθος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης κ. Τζουμερκιώτης Γρηγόρης και η κα. Αναστασοπούλου Σταυρούλα, η Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης κα. Τσότσιου Δήμητρα, ο Προπονητής  ποδοσφαίρου της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Ελλάδος κ. Παπακώστας Γιώργος.

Εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Βοϊωτών Κοζάνης, Ηπειρωτών Κοζάνης, Κρεβετάκια, Μακεδνοί, Μεταξιωτών Κοζάνης, Σαμαριναίων Κοζάνης, Κρητών Κοζάνης και Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας που διασκέδασαν υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Δημήτρη Παράσχου στο Κλαρίνο, Θωμά Γρηγορόπουλου στο Τραγούδι, Θωμά Τσιοτίκα στο Βιολί, Αντώνη Παπαδόπουλου στο Ντέφι και Πέτρου Πιπιλιάρη στα Πλήκτρα.

Στην εκδήλωση μας βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές με καταγωγή από την Π.Ε Γρεβενών στα ΑΕΙ.



Επίσης ο Σύλλογος μας απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκ Σαμαρίνας ορμώμενο επιτυχημένο επιχειρηματία Μένιο Πιτένη για την επιτυχημένη του πορεία ως επιχειρηματίας με πανευρωπαϊκή εμβέλεια και την συνεχή στήριξη της Επιχείρησης ΠΙΤΕΝΗΣ στον Σύλλογο μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 52 Χορηγούς μας Και τους εκατοντάδες δωροθέτες μας.

O Πρόεδρος          Ο  Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος      Μπουκάλης Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.