Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρόσκληση προς τα μέλη του ΤΕΕ-ΤΔΜ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε συμβούλια..

13 Φεβρουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης


Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Γρεβενών καλούν τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω:

 • Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Α & Β)
 • Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής

Προκειμένου να είναι αποτελεσματική η εκπροσώπηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου, καλούνται τα μέλη του ΤΕΕ/ΤΔΜ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα συμβούλια να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα αίτησης προς το ΤΕΕ/ΤΔΜ ώστε εξ αυτών να προκύψουν οι εκπροσωπήσεις.

 

 • Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Α &Β)

Μετά τις τελευταίες νομοθετικές τροποποιήσεις προβλέπεται η συγκρότηση δύο ΣΥΠΟΘΑ (Α & Β) σε κάθε περιφερειακή ενότητα σε καθένα από τα οποία συμμετέχουν δύο μέλη που υποδεικνύονται από το ΤΕΕ με τους αναπληρωτές τους, με δεκαετήεμπειρία σε θέματα χωροταξίας και πολεοδομίας, ειδικότητας πολιτικού μηχανικού ή αρχιτέκτονα μηχανικού ή τοπογράφου μηχανικού ή χωροτάκτη – πολεοδόμου μηχανικού. Η θητεία των μελών είναι διετής.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με το βιογραφικό σημείωμα, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, πρέπει να κατατεθούν από τα ενδιαφερόμενα μέλη μας έως 31-1-2020 στα γραφεία του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (Μπουσίου& Εστίας 3, 2461028030) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tee_koz@tee.grδηλώνοντας συγχρόνως:

 • την Περιφερειακή Ενότητα που επιθυμούν να συμμετέχουν
 • το συμβούλιο ή τα συμβούλια (ΣΥΠΟΘΑ Α ή/και ΣΥΠΟΘΑ Β) για τα οποία ενδιαφέρονται
 • την δεκαετή εμπειρία σε θέματα χωροταξίας και πολεοδομίας
 • το πλήρες ονοματεπώνυμο και πατρώνυμό τους, την ειδικότητά τους και τον αριθμό αστυνομικής τους ταυτότητας

 

Τα μέλη που θα προκύψουν στην κάθε εκπροσώπηση υπόκεινται σε υποχρέωση υποβολής δηλώσεων Πόθεν Έσχες για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα στην αρμόδια Υπηρεσία, σύμφωνα με το Ν.3213/2003, όπως αυτός ισχύει.

 • Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής

 

Η θητεία των συμβουλίων είναι διετής και οι αρμοδιότητές τους προβλέπονται στο άρθρο 7 του Ν 4495/2017 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 58 του Ν. 4643/2019 (ΦΕΚ 193/Α/03-12-19).

 

Προκειμένου να είναι αποτελεσματική η εκπροσώπηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου, καλούνται τα μέλη του ΤΕΕ/ΤΔΜ αρχιτέκτονες μηχανικοί  που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα συμβούλια να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα αίτησης προς το ΤΕΕ/ΤΔΜ ώστε εξ αυτών να προκύψουν οι εκπροσωπήσεις.

 

Οι αρχιτέκτονες μηχανικοί εκπρόσωποι του Τ.Ε.Ε. πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις του άρθρου 9 του Ν. 4495/2017 (ΦΕΚ 167/Α/31-11-2017):

α) Να έχουν δωδεκαετή αρχιτεκτονική εμπειρία ή

β) Να πληρούν δύο τουλάχιστον από τις κατωτέρω προϋποθέσεις:

 • οκταετή εμπειρία,
 • διάκριση σε πανελλήνιο ή διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό,
 • μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα σε συναφές γνωστικό αντικείμενο,
 • κατοχή μελετητικού πτυχίου τάξης Β΄ και Γ΄ της παρ. 6 του άρθρου 39 του ν. 3316/2005 (Α΄ 42) στην κατηγορία μελετών 7 της παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3316/ 2005 (Α΄ 42).

 

Με συναδελφική εκτίμηση,

Τα μέλη της

ΝΕ Γρεβενών

ΤΕΕ-ΤΔΜ

This entry was posted on Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2020 at 17:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply