Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Συνάντηση εργασίας για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Γρεβενών (εικόνες)

23 Ιανουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα  Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών μεταξύ των μελών της ομάδας εργασίας του Δήμου Γρεβενών για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) και των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβει την υλοποίηση του σημαντικού αυτού στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου.

Στην συνάντηση έγινε παρουσίαση από τα στελέχη της εταιρείας της υφιστάμενης κατάστασης που καταγράφηκε από τα υπάρχοντα δεδομένα , τις μετρήσεις πεδίου και τις απαντήσεις των γραπτών και ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων της πρώτης διαβούλευσης. Επίσης, συζητήθηκαν οι παρατηρήσεις των υπηρεσιακών μελών της ομάδας εργασίας του Δήμου καθώς και των δημοτικών συμβούλων που παρέστησαν προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η φάση εκπόνησης του Σχεδίου και να προετοιμασθεί η επόμενη που αφορά ευρεία διαβούλευση με φορείς και κατοίκους της πόλης.

Πέραν των υπηρεσιακών στελεχών, στην συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Τριγώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ισαάκ Ισαακίδης και Αναστάσιος Τσιρίκας και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Γρεβενών κ. Ιωάννης Ντόλιας.

Το οριστικό υλικό της παρουσίασης θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στην  ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών όπου έχει δημιουργηθεί ήδη σχετική ενότητα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020 at 17:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply