Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

21 Ιανουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας που πραγματοποιήθηκε  την  Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην Βασιλίτσα, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.Ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του ζήτησε την παρέμβαση του υφυπουργού έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έκδοσης των περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων με στόχο τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας.

Επιπλέον ο κ. Δασταμάνης αναφέρθηκε στην ανάγκη κατασκευής νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στην πόλη των Γρεβενών διότι οι υφιστάμενες υποδομές δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών των αθλούμενων πολιτών, εντάσσοντας την υλοποίηση του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχήθηκε στην Διοίκηση και στο προσωπικό του Φορέα καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα διαβεβαιώνοντας τους ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Video από το Grevena TV:


Δείτε και: Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας (εικόνες)

This entry was posted on Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 at 20:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply