Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης στην Αντιπέριφερεια Γρεβενών (εικόνες + video)

20 Ιανουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Πριν την παρουσία του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Γρεβενών, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε την Αντιπεριφέρεια (Διοικητήριο) Γρεβενών, όπου έγινε δεκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Γιάτσιο.

Στο διοικητήριο βρέθηκαν οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Σάκης Φωλίνας και Λάμπρος Χατζηζήσης, καθώς επίσης, ο Πρόεδρος του Φορέα Διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας Δημήτρης Καραγιάννης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δεσκάτης Ζαχαρούλα Λάμαρη-Χατζηζήση, ο Πρόεδρος του ΧΟΣΓ Κώστας Μέντζιος, ο Αντιπρόεδρος της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ και Πρόεδρος του ΜΟΓ Ιωάννης Σιούλης, η πολιτευτής Λαμπρούλα Κόγιου και μέλη της ΝΟΔΕ.
Τον υφυπουργό συνόδευαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λεωνίδας Τεντόγλου και ο πολιτευτής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Θανάσης Σταυρόπουλος.
Εικόνες:

This entry was posted on Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2020 at 22:38 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply