Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται από την κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα.
Το κρύο είναι τσουχτερό και κατά τόπους επικρατούν συνθήκες παγετού στο οδόστρωμα.

Κακοκαιρία με ρεκόρ αρνητικών θερμοκρασιών
Η χαμηλότερη θερμοκρασία από την αρχή της ημέρας μετρήθηκε στα Γρεβενά, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -13 βαθμούς Κελσίου.

Τους -11 βαθμούς «έδειξε» ο υδράργυρος στο Βαρικό Φλώρινας, το Νευροκόπι και το Παρανέστι Δράμας, ενώ η Πτολεμαΐδα ξημέρωσε με -10 βαθμούς Κελσίου.

Όπως γράφει το iefimerida.gr,  θερμοκρασίες υπό το μηδέν και στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας με τις χαμηλότερες από νωρίς να σημειώνονται στις Σέρρες (-8 βαθμοί), τη Βέροια και τα Γιαννιτσά (-6), ενώ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο υδράργυρος έπεσε στους -9 βαθμούς Κελσίου.

Υποχώρησε η κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης υποχώρησε στους 0 βαθμούς Κελσίου.
Παρά τις συνθήκες ψύχους δεν παρατηρούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων που διεξάγεται χωρίς προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο και μόνο σε κάποιους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους χρειάζονται αλυσίδες ή χιονολάστιχα.

Δείτε και:  Νέο Ρεκόρ χαμηλότερης θερμοκρασίας για το 2020 σήμερα στα Γρεβενά




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.