Μέλη από την Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, προσέφεραν το πρωί της Δευτέρας (23-12) στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Γρεβενών, δώρα και αναλώσιμα είδη.
Εκεί τους υποδέχθηκαν εργαζόμενες στο συγκεκριμένο τμήμα, η Πρόεδρος των Εργαζομένων αλλά και ο Διοικητής  του Νοσοκομείου Γρεβενών.




Η παιδίατρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Δέσποινα Τζιρά:

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παντελής Αλεξιάδης:

Οι ίδιοι γράφουν στο facebook:



Σήμερα, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019,η Λ.Φ.ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ επισκέφθηκε το παιδιατρικό τμήμα του γενικού νοσοκομείου Γρεβενών και έκανε δωρεά παραφαρμακευτικά υλικά, κουβέρτες, καθώς και μια τηλεόραση για τα παιδιά.
Γνωστά τα προβλήματα, σε όλη την τοπική κοινωνία της πόλης, που αντιμετωπίζει το γενικό νοσοκομείο μας,σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υλικά..από την πλευρά μας, κάναμε κάτι μικρό για να βοηθήσουμε όσο ήταν δυνατόν να συμβεί αυτό.

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές,με υγεία και κάθε ευτυχία.

Υ.Γ.Όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε, κλείνουμε μέσα στην ψυχή και στην καρδιά μας, τον δικό μας ΠΑΟΚ και μέσα από αυτόν, παίρνουμε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζουμε να ενεργούμε έτσι.

ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών est2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.