Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βοσκός από τα Γρεβενά, πάλεψε με αγριογούρουνο – Τελικά το έδεσε και το αιχμαλώτισε!! – Ο ίδιος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γρεβενών (εικόνα + video)

21 Δεκεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης


Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κιβωτό Γρεβενών. Ο 57χρονος Σάββας Παπαδόπουλος, την ώρα που έβοσκε τα πρόβατά του, αντιλήφθηκε μια παράξενη συμπεριφορά από τα σκυλιά του τα οποία άρχισαν να γαβγίζουν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, κοντά στο κοπάδι του.

Πηγαίνοντας να δει τι συμβαίνει, δέχτηκε επίθεση από ένα τεράστιο καπρί (αρσενικό αγριογούρουνο) το οποίο τον τραυμάτισε στο χέρι.
Στην συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, πάλεψε για αρκετή ώρα μαζί  του και έχοντας δίπλα του μια τριχιά, κατάφερε τελικά να το βάλει κάτω και να το δέσει.

Αμέσως ειδοποίησε ένα από τα παιδιά του που με την βοήθεια ενός τρακτέρ, μετέφεραν το τεράστιο αγριογούρουνο στον στάβλο τους, όπου και παραμένει εκεί.
Δείτε:

Ο ίδιος με βαθύ τραύμα στο χέρι του από τα κοφτερά δόντια του ζώου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

This entry was posted on Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2019 at 00:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply