Για 2η συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκε στον Δήμο Γρεβενών τιμητική διάκριση για τον θεσμό BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS για την συνεισφορά του στην διοργάνωση της εκδήλωσης “RIVER PARTY Δοτσικού” που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2019 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δοτσικιωτών “Η ΣΚΟΥΡΤΖΙΑ” και την Τοπική Κοινότητα Δοτσικού.

Ο Θεσμός BRAVO θέτει ως στόχο του να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις καλύτερες πρακτικές που κατεγράφησαν από τους συμμετέχοντες Οργανισμούς & Φορείς στο πλαίσιο του Διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020. Οι πρακτικές αυτές συμβάλλουν στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, της δημιουργίας προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.

Με την πρωτοβουλία του αυτή ο Δήμος Γρεβενών διακρίθηκε εκ νέου για την επίτευξη του στόχου «Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη» που αποτελεί έναν από τους 17 στόχους που έχει θέσει ο ΟΗΕ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη.



Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τον Δήμο Γρεβενών εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ζήσης Κιάκας και Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Τριγώνης.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.