Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης , συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ,Χρήστο Τριγώνη και Μάνθο Αδάμο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού ,ο κ. Σκάλκος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και είχε ως σκοπό την επίλυση σημαντικών θεμάτων που άπτονται του ενδιαφέροντος του Δήμου και αφορούν στην καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας , αναφέρθηκαν στις αυξημένες χρηματοδοτικές ανάγκες των Ο.Τ.Α. , στην ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης για τον αποχιονισμό λόγω των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου Γρεβενών ,στα έργα του Δήμου Γρεβενών μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». καθώς και σε θέματα που προέκυψαν με το νέο θεσμικό πλαίσιο «Κλεισθένης».



Τέλος, ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους και εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου θα είναι στενή και δημιουργική.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.