Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών  στηρίζει και συμμετέχει στην εξαιρετική προσπάθεια του WinCancer.

Το WinCancer για τρίτη συνεχή χρονιά στήνει την δική του ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης και με το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3, συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας (Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη – κτίριο Μαθητικής Εστίας) θα παραλαμβάνουμε τα δικά σας αγαπημένα βιβλία με μια χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας. Θα παρακαλούσαμε τα βιβλία να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.



Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και είναι μια δομή η οποία καλείται να παρέχει ολιστική υποστήριξη στους κατοίκους του Δήμου, μέσα από την παροχή υπηρεσιών με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, καθώς και την προώθηση στην απασχόληση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2462028098.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας

Κατσάλης Αλέξανδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.