Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΕΔ : Συναντήσεις στην Δυτική Μακεδονία στην υλοποίηση του έργου ενσωμάτωση της διάστασης της αναπηρίας στην πολιτική προστασία

26 Νοεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας από κοινού με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, την Ένωση Δήμων Αλβανίας, το Δήμο Kolonje και το Κέντρο Αστικών Μελετών των Τιράνων, συμμετέχει στην υλοποίηση του έργου Publicawareness, Preparedness, Participation and Coordinationfor Civil Protection for All/4 PLUS, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg- IPACBC Ελλάδα -Αλβανία 2014-2020.

Στο πλαίσιο του έργου, βασική στόχευση του οποίου αποτελεί η ενσωμάτωση της διάστασης της αναπηρίας στην πολιτική προστασία, προβλέπεται, στο πλαίσιο του παραδοτέου 2.3.5 του έργου και υπό τον τίτλο Joint Advocacy & Lobbying Campaign -Κοινή υποστήριξη και εκστρατεία άσκησης πίεσης, η διοργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών επισκέψεων σε ειδικά σχολεία, πανεπιστήμια, κέντρα ειδικής φροντίδας, εθελοντικές οργανώσεις που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία κλπ., στην Δυτική Μακεδονία.

Ειδικότερα η υλοποίηση του παραδοτέου περιλαμβάνει δεκαπέντε (15) επισκέψεις σε οργανισμούς και θεσμούς στην επιλέξιμη περιοχή παρέμβασης στη Δυτική Μακεδονία στους Νομούς Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 29 Νοεμβρίου στα Γρεβενά, στις 4 Δεκεμβρίου στην Φλώρινα και στις 5 Δεκεμβρίου στην Καστοριά.

This entry was posted on Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, 2019 at 15:36 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply